Title Image

En smakfull jul hos Billströms

Sill, skaldjur, delikatesser & mycket mer
Det nalkas jul hos Billströms

Äntligen har förberedelserna inför julhelgerna tagit fart, 1 :advent närmar sig med stormsteg och vi är i full gång med att skräddasy och provsmaka nya sillsorter som kommer på besök på julen.

Nyårsmenyn är klar och precis som förra året väljer du mellan 2, 3 eller 4 rätter. Scrolla ner för meny och mer information kring vår nyårscatering.

Varmt välkommen in till oss i butiken och låt dig inspireras inför kommande julhelger. Håll utkik här, vi uppdaterar sidan med godsaker hela vägen fram till jul.

Vi tar hand om varandra

Vi tar rådande läge på allvar och julen är en högtid då många besöker oss vilket vi är otroligt glada och tacksamma för. Vi vill kunna ge bästa service till dig som kund och för att det skall kännas tryggt för dig och för vår personalen kommer vi ha vårt kösystem utanför butiken och med ett maxantal på 10 personer i butiken.

JULHELGERNAS ÖPPETTIDER

Tisdag – Fredag: 9:30 – 18:00
Lördag: 09:30 – 14:00
Söndag – Måndag: stängt

19/12:  9.30-14.00
20/12: 9.30-14.00
21/21:  9.30-18.30
22/12:  9.30-18.30
23/12:  9.30-15.00
Julafton: stängt
Juldagen: stängt
Annandagen: stängt

29/12: 9.30-18.00
30/12: 9.30-18.00
31/12:  9.30-14.00

Nyårsdagen: stängt
2:e januari:  stängt
3:e januari: stängt

5 januari: 9.30-18.00 trettondagsafton
6 januari: 9.30 14.00 trettondag jul
7 januari: 9.30-18.00
8 januari: 9.30 -18.00
9 januari: 9.30-14.00

Vi håller semesterstängt från tisdag 12 januari och öppnar igen torsdag 21 januari 

Juliga

SILLSORTER

Under julen fyller vi upp fiskdisken med över 20 sillsorter att välja på. Alla Julsillar som kommer på besök är inte helt klara ännu, vi provsmakar och testar för fullt. Vi är klara med en julsill och det är Lingon & Rosépepparsill

Kryddsill
Senapssill
Klassisk löksill
Branteviksill
Julsill på besök - Lingon & rosépepparsill
...och mycket mer - välkommen in!

Färsk

LAX

Lax är en favorit på julbordet! och den går att variera på flera olika sätt. Klassiska tillbehör såser laxen har vi gott om, vill du lägga till en ny sås på julbordet har vi flera att välja på. Kom och testa vår honung/chilisås! Tror den kan bli en ny favorit.

Smakfyllda

JULTALLRIKAR, LANDGÅNGAR & JULLÅDOR

Jultallrik till ditt företag
299 kr

3 sorters sill, ägg med färska räkor, griljerad skinka med senap, varmrökt lax och romsås, kallrökt lax och hovmästarsås, bröd, smör & ost. Kan utökas med småvarmt, köttbullar och prinskorv 49kr Janssons 39kr

Jullandgång
149 kr

Branteviksill, julskinka med senap, varmrökt lax, ägg och räkor. Tillägg på ål om det önskas.

Jullåda

Bjud någon på godsaker! Den bästa presenten till vänner och medarbetare. Vi skräddarsy efter dina önskemål. Kontakta oss så hjälper vi gärna till

SKALDJUR TILL STORHELGERNA

Önskar du skaldjur till jul och nyår? Slå oss en signal eller kom in till oss butiken så hjälper vi dig. Sista datum för beställning med skaldjur till julen är 20 december och till nyårsafton 28 december.

MISSA INTE DELIKATESSERNA

Vårt sortiment av delikatesser väljer vi med omsorg, gärna lokalt och närproducerat men också från olika delar från världen. Här hittar du närproducerade ägg från Hjortshög, honung och grönsaker från Margareta, goda marmelader, oliver från Grekland, pasta, tryffel, pesto och läskande dryck från Italien. Magiskt goda hela kaffebönor från Costa Rica och Columbia , bubblig äppelcider från Skåne, smakrika ostar från Frankrike och mycket mer. Tanken är att våra produkter ska inspirera och vara ett komplement till det du hittar i vår fisk och skaldjursdisk, till din matlagning, skapa festlig känsla och fina gå-bort presenter.

JULENS SÖTSAKER

Sötsaker som present och julklapp? Vi har en härlig blandning som är gott att ha julbordet och att ge bort som present. Vad sägs om chokladtryfflar och kola från chocolatte, saffranskorpor och fina burkar med varm choklad från olofviktor. Och mors kakeri bakar magiska bakverk och gör fina marsipanfigurer med allt som hör julen till.

NYÅRSCATERING 2020/2021

Låt oss göra jobbet - allt du behöver göra är att beställa!

JULENS MEST SMAKRIKA GÅVA TILL VÄN ELLER KOLLEGA

Vi hjälper gärna med julklappar och nyårspresenter, både till företag och till dig som privatperson.Jultips är att blanda med våra godsaker från fiskdisken och delikatesser från butiken.

PRESENTKORT

Letar du efter en bra julklapp, gåva till dina anställda eller bara en överraskning till en vän? Ett presentkort hos Billströms Fisk & Catering är en uppskattad present till den som gillar att unna sig havets läckerheter och andra delikatesser. Kom in så berättar vi mer!