Hur du förbereder & tillagar vår nyårscatering
Läs gärna igenom hela beskrivningen och förbered så mycket som möjligt
innan du påbörjar tillagningen.
Börja med att värma ugnen till 160 grader, till varmrätten.
Är det möjligt så servera gärna förrätt och varmrätt på varma tallrikar.
Vi från Billströms önskar er ett Gott Nytt År.
Hummersoppa, skaldjursterrin, dillpicklad gurka och grissini.
Värm soppan på spisen. Garnera en djup tallrik med skaldjursterrin och toppa med dillpicklad gurka. Servera gärna soppan från kanna.
Oxfilé, potatistimbal, eldad aubergine i sherryvinäger, smörstekt skogssvamp, bakad tomat och rödvinssås
När ugnen är i temperatur, börjar du med att sätta in potatistimbalen och den behöver cirka 15–20 minuter. När det är 8 minuter kvar sätter du in oxfilé, aubergine och svamp och när det är 2 minuter kvar sätter du in bakad tomat och värmer såsen på spisen. Lägg upp på tallrik.
Torskrygg, potatistimbal, citronsauterad svartkål, fänkålspicklad gul morot och champagnesås.
När ugnen är i temperatur, börjar du med att sätta in potatistimbalen och den behöver cirka 15–20 minuter. När det är 12 minuter kvar sätter du in torskryggen och när det är 5 minuter kvar sätter du in grönsakerna och värmer såsen på spisen. Lägg upp på tallrik.
Chokladtryffel, kanderad nötmaräng, kolakräm, hallonpärlor och vit chokladsnö.
Lägg upp desserten på tallrik och toppa med den vita chokladsnön.