Title Image

En smakfull jul hos Billströms

Sill, fisk, skaldjur, kött, delikatesser & mycket mer

Det nalkas jul hos Billströms

NYÅRSCATERING

Vår nyårsmeny finns nu ute och precis som förra året väljer du mellan 2, 3 eller 4 rätter, och önskas det göras tillägg har vi ett stort härligt utbud av ostron och andra delikatesser.

ÖPPETTIDER I JUL&NYÅR

Julen närmar sig vi har extra öppet i julveckan så alla ska ha möjlighet att handla godsaker från oss.

JULTALLRIKAR & JULLÅDOR

Sill & Lax

Under julen fyller vi upp disken med över 20 sillsorter att välja på. Lax är även en favorit på julbordet och därför har vi extra många sorters lax under julveckorna.

Kött & Ost

Billströms senaste tillskott är en köttdisk som är fylld med kött av bästa kvalitet. Osten har blivit en stor favorit hos Billströms och fått en bättre plats i disken.

Jultallrikar

Letar ni efter jultallrikar? Vi hjälper både företag och privatpersoner med härliga jultallrikar, jullådor & jullandgångar. Varmt välkomna att beställa!

Godsaker & gåvor till jul

Vårt sortiment av delikatesser väljer vi med omsorg, gärna lokalt och närproducerat men också från olika delar från världen. Sötsaker som present och julklapp? Vi har en härlig blandning som är gott att ha julbordet och att ge bort som present. Vi hjälper gärna med julklappar och nyårspresenter, både till företag och till dig som privatperson. Jultips är att blanda med våra godsaker från fiskdisken eller köttdisken och delikatesser från butiken. Varför inte låta oss göra en trevlig present med ost och goda tillbehör, vi hjälper dig mer än gärna!

IMG_0867 2

Presentkort

Letar du efter en bra julklapp, gåva till dina anställda eller bara en överraskning till en vän? Ett presentkort hos Billströms Fisk, Kött & Catering är en uppskattad present till den som gillar att unna sig havets läckerheter, kött av högsta kvalitet och andra delikatesser. Kom in så berättar vi mer!

IMG_0684 2

JULHELGERNAS ÖPPETTIDER

Skaldjur till storhelgerna

Önskar du skaldjur till jul och nyår? Slå oss en signal eller kom in till oss butiken så hjälper vi dig. Sista datum för beställning med skaldjur till julen är 20 december och till nyårsafton 27 december.

NYÅRSCATERING

Låt oss göra jobbet - allt du behöver göra är att beställa!